Klaarmaken voor vertrek
Door: Han
Blijf op de hoogte en volg Han
25 Juli 2006 | Nederland, Vroomshoop
Beste mensen,
Welkom op mijn site.
Ik heb deze site aangemaakt omdat ik geïnteresseerden op de hoogte wil houden van mijn avonturen in de bergen. Wij hebben met 5 jongens besloten naar Oostenrijk te vertrekken. Tobias, Gerard en ik gaan een half jaar. Herman en Marnick gaan een heel jaar. Op 3 augustus beginnen we aan een Duitse taalcursus in Constanz, deze cursus duurt bijna een maand waarna we vertrekken naar Oostenrijk. Dornbirn wel te verstaan. Hier zitten we dan tot aan de kerst. Zoals gezegd ga ik jullie op de hoogte houden van onze activiteiten en allerlei andere dingen die ons bezighouden.
Update1: Ondertussen is er ook een fotosite aan toegevoegd. Ik zal bij ieder verslagje de link naar het fotoalbum erbij plaatsen.
Update2: Nu echt klaar voor vertrek! Gisteren een topfeestje gehad, het was gezellig in de tent! Iedereen bedankt voor de komst en de cadeaus en kaartjes! Er zijn foto’s gemaakt gisteren en die heb ik net even geplaatst op de site. Ik houd jullie op de hoogte! Voor het laatst: Groeten uit Vroomshoop!
Welkom op mijn site.
25 Juli 2006 - 18:17
Carola:
Zo'n site had ik al verwacht! super leuk, kunnen we hier lezen wat jij allemaal uitspookt daar! Maar eerst het 'afscheidsfeestje': ik ben er bij! -
29 Juli 2006 - 10:36
Marije:
Haha leuk dat je ons hier in Nederland op de hoogte gaat houden wat je daar allemaal uitspookt!Nienke en ik komen je zeker een weekendje opzoeken daar in de bergen!Ik kan helaas niet op je feetsje komen. Ik wens je bij deze heel veel succes en voor plezier! Liefs Marije -
01 Augustus 2006 - 17:36
Jennie:
Leukleuk!! houdt ons op de hoogte;)! Tot vnaaf, kus -
01 Augustus 2006 - 18:31
Der Kleber:
Goed bezig hoor Hanneh! -
02 Augustus 2006 - 10:39
Jasper:
Mooi mooi! Zal de site in de gaten houden. Kan je daar ook wintersporten? ;)
Veel plezier en succes daar! -
02 Augustus 2006 - 20:19
Ria:
heel leuk en fijn dat we je in de kunnen volgen -
02 Augustus 2006 - 20:27
Ria:
foutje ik bedoelde dat we jou zo de komende tijd kunnen volgen -
03 Augustus 2006 - 09:54
Wouter:
Leuke site en foto's
Veel plezier, zet je ook nog een verslagje over het oostenrijkse bier op je site???? Groeten -
05 Augustus 2006 - 10:18
Lieke:
Han, hoe is het daar?? Hoorde van Kim dat je goed was aangekomen, en dat je aan de wijn was?? haha heel goed!!! Succes en veel plezier!